0

 • Nagy Káli Könyv

  A Nagy Káli könyv többéves munka eredménye. Fantasztikus képekkel és élményekkel megtűzdelt kiadvány, amely a méreteivel is egyedülálló, tekintélyes mű (468 oldalon 700 csodálatos fotóval, 30×30 cm-es méretben). Nem csupán „képeskönyv” hanem hangulatokat, érdekes és híres emberekkel készült beszélgetéseket, valamint ennek a varázslatos tájegységnek a kultúráját bemutató kötet. Azt gondoljuk, hogy a magyarországi értékek – kultúra, hagyomány, természeti látványosság – bemutatása igen fontos és szép feladat.
  db
  Részletek
 • Nagy Káli Könyv + Nagy Pécs Könyv

  A két könyv megvásárlásával nagy kedvezményhez és maradandó élményhez juthat. Élményteli lapozgatást mindkét albumunkhoz. 
  db
  Részletek
 • Nagy Pécs Könyv

  Pécs. A déli város! A Mecsek déli lejtőjétől lefelé már egy kicsit inkább Levante, mint Kárpát-medence. A fény is más. Tengerparti horvát városkák főterein ilyen. Amikor a dzsámi előtti térségre kilépünk, a párás tompa alföldi zöldekhez szokott szem káprázni kezd. Szokatlan izzás. A város rezgése is az. Meg a titkai. Pécsett mindig izgalom fog el, bizsergő várakozás, mely Miskolcon, Debrecenben bizony soha.
  db
  Részletek